Murat Germen Ortaokulu

Vizyon: Takım ve ekip olmayı başarmış, eğitim ve öğretimde Türkiye’ye ve dünyaya; 21. Çağın gereklerine uygun, çağdaş düşünceye sahip, teknolojiden hayatın her alanında faydalanabilen yüzyılın bireylerini ve yarınların liderlerini yetiştiren, çağdaş bir kurum olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi; tüm teknolojik olanaklardan yararlanılan, bireysel gelişim özelliklerinin önemsendiği ve kendilerini gerçekleştirme fırsatlarının yaratıldığı ortamlarda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, özgüveni gelişmiş, sorumluluk alabilen, iletişimde başarılı, bilimsel düşünebilen, gelişim ve değişime açık, öğrenebilen, araştırmacı, üretken, yaratıcı, topluma ve çevreye saygılı, çağdaş yaşamın gerektirdiği ulusal ve evrensel bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış, mutlu olmayı bilen bireyler olarak yetiştirerek topluma kazandırmak.

Başarılar:

Yabancı Dil: 5A 5B 5C 5D 5E Sınıflar Yabancı Dil ağırlıklı sınıflardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2018-2019 Eğitim Öğretim yılları süresince Ab projesi olan Erasmus + kapsamında "L-oratory" isimli Proje yürütülmektedir.

WEB - https://muratgermen.meb.k12.tr

Adres - ADAKALE MAH. YEŞİLTEPE CAD. MURAT GERMEN ORTAOKULU BLOK NO: 73 ŞEHZADELER / MANİSA

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 KM